Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
TOMASZ STUDZINSKI artur kruzicki Łukasz . Artur D. Dominik O stm m Błażej Prasowski Karol Juskowiak Rafał D Wojciech , Stanisław Domagała Trucker Oskkrol fflash (5234 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
Hary ty swinio!! Najpierw sie do mnie na chate wpychasz a teraz o tajkach marzysz??!!! Ja mam 168 cm wzrostu i juz ise na ciebie obraziłam !!!

sorry , te tajki to tylko w celach typowo towarzyskich
tak na poważnie to z kobietami poniżej 168 cm się nie zadaje
zmieściłas sie prawie w dolnej granicy a na chatę to mówiłaś że najpierw trzeba PUK ,PUK a potem zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ach to tak.... ok, juz teraz wiem, ze ci na mnie nie zalezy. O kobiete trzeba zawalczyc, a ty zamiast pukania i ewentualnej porazki wybrales 150cm do towarzystwa, tfu tfu tfu !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
oj , to nie tak . te tajki to można uznać za wyjście awaryjne jak nas nie wpuścisz tak na otarcie łez
a walczyć będziemy , nawat drzwi łomem wyważyć możemy w razie potrzeby
żebyś nie napisała na forum potem że harry z bumellem to takie cieniaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A jesli o cieniaków chodzi, to bumell jest swietnym narciarzem, a ty co potrafisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Male jest piekne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
A jesli o cieniaków chodzi, to bumell jest swietnym narciarzem, a ty co potrafisz?

bardzo dobrze zjeżdżem na sankach , umiem pływać na pontonie , uprawiam sport ( czasem szachy ) , jestem bardzo szybki w biegach długodystansowych na trasie gdzie można chociaż 3/4 przejechac autobusem , a już nawet nie chcę wspominać kiedy wchodzę do sypialni , poprostu rewelacja , kobiety mdleją na widok bicepsów . wyćwiczyłem je jeszcze w szkole podstawowej na kółku SKS , ponad 15 cm w obwodzie ...........no chyba ci wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
te 15 cm w obwodzie to mam nadzieje ze nie w bicepsie to by mi pasowalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
frihed napisał:
Male jest piekne

zalezy ktore, bo to co ledwo od podłogi dostaje i ma okres co miesiac to jest pyskate i dozarte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
w bicepsie PONAD 15 cm a reszty wymiarów nie chcę nawet podawac żebyś też nie zemdlała hu hu hu
jak się w lecie wyprężyłem na balkonie bez koszulki to buldog sąsiada uciekł . znależli go dopiero po dwóch dniach , był w depresji

tak , tak nic co małe , nic co małe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
bad harry napisał:
w bicepsie PONAD 15 cm a reszty wymiarów nie chcę nawet podawac żebyś też nie zemdlała hu hu hu
jak się w lecie wyprężyłem na balkonie bez koszulki to buldog sąsiada uciekł . znależli go dopiero po dwóch dniach , był w depresji

tak , tak nic co małe , nic co małe

aubhyesvi '[oa] pme fdfpddobkmeani otfgbma a][r,b mpbaeroba,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok